Lider Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izjavio je da ne zna ko je osoba koja je napala aktivistkinju incijative Ne davimo Beograd Kseniju Radovanović, prenosi Beta.

Sergej Trifunović u Pokretu slobodnih građana

Foto: Pokret slobodnih građana

“Ko je osoba koja je učestvovala u incidentu, ja zaista nemam pojma. Ni ko je, ni kako se zove”, rekao je Sergej Trifunović agenciji Beta povodom tvrdnji aktivistiknje Ksenije Radovanović da je osoba koja ju je fizički napala bila u društvu Sergeja Trifunovića.

Ksenija Radovanović je u intervjuu za “Dojče vele” rekla da je 8. marta na dodeli BeFem priznanja dobila udarac pošto je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca, koji je stajao sa grupom ljudi medju kojima je bio i Sergej Trifunović.

Trifunović je kazao da ne poznaje tu osobu, da je samo stajala nedaleko od njega i bila u društvu osobe koju poznaje iz vidjenja i kojoj se javio, a da incident nije ni video, jer je bio okrenut ledjima, te da je samo čuo vrisak.

“Onda su taj tip i moj poznanik izjurili napolje, a ja za njima da vidim šta se desilo. Kada sam se vratio da popijem svoje piće sa prijateljima, dočekala me je nevidjena agresija njih pet, šest devojaka, koje su me vukle i izbacivale napolje tvrdivši da je moje ‘obezbedjenje’ udarilo jednu od njih”, rekao je Trifunović agenciji Beta.

(Izvor: Beta)