Novinarka Olja Bećković, koja će se posle skoro 5 godina od ukidanja kultne emisije “Utisak nedelje“, uskoro vratiti radu na televiziji i to na TOP kanalu, odgovorila je na neminovno pitanje – da li će u emisiju “Utisak nedelje” ponovo zvati Aleksandra Vučića?

Olja Bećković Top kanal

Foto: TOP, N1

Kako je i najavila, ona će nastaviti profesionalno da obavlja svoj posao, te ne čudi odgovor da će u emisiju biti pozvan i sadašnji predsednik Srbije:

Da, zvaću ga. Na njemu je da donese zaključak da li će da dolazi, da li će dozvoliti da njegovi dolaze, da li će ta zabrana ostati na snazi. Ona važi i za N1 i za sve naše kolege koje se bave ovim poslom i pokušavaju da ga rade normalno. To je za sve nas veliki problem, ali i to je jedna zamka. Jer ti želiš da radiš svoj posao profesionalno, ti želiš da razgovaraš sa dve strane, a onda oni odluče da neće da dolaze i proglašavaju te za opozicionog novinara, optužuju te da razgovaraš samo sa protivnicima vlasti”, rekla je Bećković u intervjuu za portal Cenzolovka.

Ceo intervju autorke i voditeljke emisije “Utisak nedelje” koja će se za manje od 2 meseca vratiti pred televizijsku publiku, pročitajte na portalu Cenzolovka.

(Izvor: Cenzolovka, februar 2019.)