Žrtva seksualnog manijaka koji je na čelu opštine Brus, Marija Lukić, podelila je na Tviteru jeziva upozorenja koja joj je poslao izvesni Slaviša Nikolić. U porukama se, između ostalog, navodi i da “razmatraju da je uklone kao Olivera”.

Upozorenja Mariji Lukić na Tviteru

Foto: Marija Lukić, Tviter

“Lažnu nadu neću ti dati jer može da se desi da oni odluče da te uklone kao Olivera..al šta mogu ti dati su informacije da se braniš”, napisao je izvesni Slaviša Nikolić Lukićevoj, na šta ga je ona pitala “Da me uklone kao Olivera?”. On joj je odgovorio: “Baš…što se čudiš, naravno da hoće. To trenutno i razmatraju.”

Upozorenja Mariji Lukić na Tviteru

Foto: Marija Lukić, Tviter

Čovek koji joj je poslao ova upozorenja potom joj je rekao i da je ona “primer kako ova vlast funkcioniše”, te ju je pitao “zbog čega se treseš kad se sve zna?”

Prestravljena Marija Lukić napisala mu je: “Ja ne znam!!! Nemam veze sa politikom. Kakve veze ja imam sa vlašću?”

“Razumem te..al strpi se malo…za tvoj slučaj zna cela Evropa”, napisao joj je Nikolić, a očigledno zaprepašćena Marija Lukić odgovorila mu je: “TI MI KAŽEŠ DA SE RAZMATRA MOJA LIKVIDACIJA????? DA SE STRPIM????”

Marija Lukić podelila je sadržaj pomenutih upozorenja sa svojim pratiocima na Tviteru u subotu uveče, uz poruku: “ŠTA JA DA RADIM VIŠE??? HOĆE LI NEKO OVO DA ZAUSTAVI???”

(Izvor: Marija Lukić, Tviter)