Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je spreman da sasluša nezadovoljne gradjane koji protestuju na ulici i podlegne njihovim pritiscima, ali da neće da podlegne pritiscima “lažova” iz opozicije, prenosi agencija Beta.

Vučić je za televiziju Pink rekao da je spreman da ih sasluša i promeni ono što ne valja, ali da ako gradjani misle da to nije moguće, može da se ide na izbore.

Aleksandar Vučić gostuje na Pinku

Foto: Youtube/Novo jutro – Dea i Sarapa

Spreman sam da čujem ljude da mi kažu šta je loše i da to izmenimo i popravimo ili ako smatraju da je to nemoguće i imaju većinu spreman sam da idemo na izbor u svakom trenutku. Evo ja prihvatam evo vam izbori“, rekao je Vučić.

On je kazao da može da podlegne pritisku naroda, ali ne i političara, koje je nazvao lažovima i onima koji “glume ucveljene mlade koje su protiv nasilja“.

Vučič je opoziciji poručio da može “samo da sanja” da će podleći njihovim pritiscima. On je kazao i da ne prebrojava učesnike protesta, a da bi mogao da kaže tačno koliko ih je bilo, ali da neće jer želi da pokaže poštovanje prema gradjanima.

(Izvor: BETA, decembar 2018.)