Igor Besermenji

Personal Blog
3K

Igor Giga Besermenji je novosadski publicista rođen 18.10.1990. godine u Novom Sadu. Za više informacija, posetite www.besermenji.com Fejsbuk profil: https://www.facebook.com/igor.besermenji.5

Igor Besermenji

1 day 5 hours ago

Puket je savršen partner za oporavak duše i tela. 💔
Malo je toga što sunce, kristalno more, talasi i zlatni pesak Tajlanda ne mogu da izleče. Kao stjuard, imam sreće da često uživam u lepotama ovog ostrva.

Za ljubitelje avanture, plaže i mora - plaža Mai Khao 🏝 , sletanje aviona nekoliko metara iznad kupača ✈️ , zlatni pesak, talasi 🌊 i tajlandska kuhinja. Puket danas ima važno mesto na mojoj mapi sveta, koju čuvam na zidu svoje sobe u Novom Sadu. 🌏

Podelite ovaj tekst sa drugima! Nastavak pročitajte putem linka.

Igor Besermenji

Igor Besermenji

2 days 3 hours ago

out of the woods.

🍉

Igor Besermenji

Igor Besermenji

3 days 4 hours ago

☀️ 🇨🇷

dečko s plaže.

Puket, Tajland.

Igor Besermenji

4 days 12 hours ago

<3

In my secret life
In my secret life
In my secret life
In my secret life

I saw you this morning
You were moving so fast
Can’t seem to loosen my grip
Well on the past
And I miss you so much
There’s no one in sight
And we’re still making love
In my secret life
In my secret life

I smile when I’m angry
I cheat and I lie
I do what I have to do
To get by
But I know what is wrong
And I know what is right
And I’d die for the truth
In my secret life
In my secret life

Hold on, hold on, my brother
My sister, hold on tight
I finally got my orders
I’ll be marching through the morning
Marching through the night
Moving cross the borders
Of my secret life

Looked through the paper
Makes you want to cry
Nobody cares if the people
Live or die
And the dealer wants you thinking
That it’s either black or white
Thank God it’s not that simple
In my secret life

I bite my lip
I buy what I’m told:
From the latest hit
To the wisdom of old
But I’m always alone
And my heart is like ice
And it’s crowded and cold
In my secret life
In my secret life
In my secret life
In my secret life
In my secret life
In my secret life
In my secret life
In my secret life

Igor Besermenji

Igor Besermenji

5 days 13 hours ago

Ma ko će njemu nekad reći da postoji nemoguće? 😀💪

Kroz ovaj život, naučimo, nekad na teži način, da ne možemo da imamo sve, odjednom. Ponekad moramo da prođemo i kroz najmračnije trenutke da bismo konačno naučili da u životu uvek nešto moraš da daš, da bi ti se uskoro ponovo desilo nešto lepo. I mada je istina da za svako jedinstveno i neponovljivo iskustvo postoji cena koja mora da se plati, ako se čovek oprosti s tim iskustvom bistrog uma, zahvalan i sa oproštajem u srcu, stvari ponovo dođu u dobro stanje. Zato hvala životu, na svakom iskustvu!

Dobro jutro dragi ljudi! Želim vam puno uspeha s novim ponedeljkom. ☺️☀️

Igor Besermenji

1 week 5 hours ago

💙

poslušajte.

Igor Besermenji

1 week 1 day ago

Znam da je, nažalost, zbog preteške, predugačke i bolno uspešne propagandne mašinerije od strane najlošijeg ali i danas najmoćnijeg dela političke scene u Srbiji, opozicija postala najotrcaniji pojam - uostalom, to je i bio deo plana od samog početka - a, nažalost, ceo plan je, tokom svih ovih godina, podržavan neverovatno povoljnim sklopom političkih prilika u regionu i svetu - po ovu vlast.

Najiskrenije, ja se ne podsmevam, niti likujem, nad sudbinom bilo koga iz današnje opozicije, prave ili ne, lažne ili ne. Ja im ne bih bio u koži, sada. Definitivno jedan od najtežih političkih trenutaka od 2012. godine. Meni je samo žao, što su prevladale sujete i glupi potezi i što su izabrali da se u ovako teškom i komplikovanom političkom trenutku po sve njih, podele na 100 strana i javno gađaju preteškim rečima. Ne mogu da shvatim, da baš nikako da u svemu tome ispliva i oglasi se neko mudar, a toliko ih je sa 20+ godina postojanja u političkom životu.

Sada situacija izgleda tako da će se mnoge političke karijere samo ugasiti u sutonu vladavine najgorih - i sad, mnogi će reći - tako i treba da bude - ali ja ne želim da likujem nad tim - daleko bih više voleo da neko mudar i razuman preuzme kontrolu i odgovornost. Mnogo bi pametnije i poštenije bilo da izađu pred građane i podele s njima težinu političkog momenta pod kojim se lome u paramparčad, nego što rade ovo što rade.

Igor Besermenji

Igor Besermenji

1 week 3 days ago

Kafe s mamama, pred polazak:
"ma sad ću ja opet, brzo"
za sve mame 💙☺️

Igor Besermenji

1 week 3 days ago

Novosađani i Novosađanke,

Siguran sam da znate ko je starija gospođa sede kose skupljene šnalom, koja spava na kartonima u centru našeg grada, šeta bosa ili u papučama bez čarapa i povremeno vam priđe da zamoli za pomoć.

Danas sam sedeo u kafiću dok sam spremao papire za put koji me sutra očekuje. Ona je došla, promrzla, očigledno da se skloni s ovog blesavog vetra. Ponovo bosa, pila je rekao bih kafu, a onda naručila i topao čaj i vodu. Zapalila je cigaretu i ćutke gledala u neku tačku ispred sebe. Onda je počela da priča. Mislio sam da joj se neko pridružio, ali kada sam pogledao, bila je sama. Sama svoje društvo za razgovor. Dugo su se smenjivale tišina i priča, a daljina u pogledu i cigareta su ostajale.

Onda je došlo vreme da krenem i zamolio sam konobaricu, jako mladu devojku, da platim račune, gospođin i svoj. Učinila je tako, ali najvažniji deo je tek usledio kada je konobarica počela svoju priču, potvrdivši mi o kakvoj se gospođi radi:

"Ona nikada nije otišla, a da ne ostavi bakšiš, ostavlja više od ostalih. Uvek se ljubazno zahvali, pa joj nekad ni ne naplatimo. A ovi, iz Veća, ni dobar dan ne znaju da kažu, teraju cigančice iz kafića, smetaju im."

Očigledno, radi se o gospođi koja je čovek, gospođa, džek, a nažalost, veliki čovek u životu nekad prolazi i kroz najveće muke - i niko ne zna kakva je njena. A i pored toga, ona će novac koji nema, dati konobarici, kao nagradu za to što je tretira kao čoveka, a ne beskućnicu - onako kako bismo uostalom svi trebali da se ophodimo jedni prema drugima.

Prišao sam joj da se upoznamo i da ostavim još nešto malo novca, da joj se nađe danas kad zatreba. Zahvalila se osmehom, srećnim pogledom u daljinu.

Molim vas, ne možemo možda svakog dana da pomognemo, ali ako znate da tog dana možete, molim vas, NEMOJTE SE SAMO SKLONITI OD NJE, POMOZITE da joj dan bude koliko-toliko lepši. Ako su za nju to kafa, cigareta i topla stolica u begu od hladnoće, to je sasvim u redu. Mi ne znamo njenu priču, ali ona je jedna od nas, čovek koji prepoznaje čoveka. 💙

Igor Besermenji

Igor Besermenji

1 week 4 days ago

Ekipo moja, da se malo pohvalim i nečim što nema veze s politikom ili letenjem - večeras sam uspeo da završim svoj najzahtevniji trening do sada - 50 minuta kardio treninga na biciklu, kombinovane izdržljvosti i snage, sa brzim i oštrim promenama ritma. Noge kamen, mozak gori, ali nema predaje, do kraja!! 💪

I odlučim da učim osnove personalnog treninga! Onako, sebe radi.

Ne mogu da opišem kakav je to osećaj kada se uspešno odradi trening. Svi, svi, SVI barem na lagano trčanje svakog dana, verujte mi, RADIĆE vas!!! 😁💪💪


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.